Kaasstengels met Buffalo larven

 

Ingrediënten:

  • Pakje bladerdeeg
  • 1 ei
  • Grof zeezout
  • Sesamzaadjes
  • Buffalo larven
  • Geraspte kaas

Bereiden:

1) Rol de plakjes bladerdeeg een beetje uit.

2) Bestrijk de plakjes bladerdeeg met een losgeklopt eitje.

3) Bestrooi de plakjes daarna met het grof zeezout, de sesamzaadjes, de Buffalo larven en de geraspte kaas.

4) Rol daarna voorzichtig met een deegroller over de bestrooide plakjes, zodat alle ingrediënten vastplakken aan het bladerdeeg

5) Snij de plakjes daarna in vijf gelijke reepjes en draai ze een kwartslag (zodat er een twist in komt)

6) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en zet ze 15 – 20 minuten in een oven van 180 graden (kijk regelmatig of de kaasstengels niet te bruin worden!).

8) Laat ze daarna even afkoelen.

 

Eet smakelijk!