Mexicaanse sprinkhaan tortilla’s

Overheerlijke Mexicaanse Sprinkhaan Tortilla!
Ingrediënten:

  • Ongeveer 100 sprinkhanen
  • 1 ui
  • Chilisaus
  • 1 citroen
  • snufje zout
  • Quacamolé
  • 1 knoflook
  • 6 tortilla’s/wraps
  • IJsbergsla

Bereiding:
1) Week de sprinkhanen 24 uur van tevoren in schoon water.

2) Verschoon het water

3) Breng de sprinkhanen aan de kook en laat ze daarna 30 minuten drogen.

4) Bak de sprinkhanen vervolgens in een pan/wok samen met de knoflook, ui, zout en citroen.

5) Doe de tortilla’s/wraps ongeveer 20 seconden in de magnetron.

6) Smeer de tortilla’s lekker dik in met de guacamole en een beetje chilisaus.

7) Besprenkel daarna de ijsbergsla en de sprinkhanen naar eigen inzicht over de tortilla.

8) Rol ze dicht en klaar!

 

Eet smakelijk!